Snabbfakta

    • Linköping
    • Norrköping

Ansök senast: 2023-11-10

Är du konstruktör, projektör eller teknikledare inom elkraft?

Publicerad 2023-06-13

Sigma Industry East i Linköping och Norrköping erbjuder konsulttjänster till industrikunder runt om i regionen. Här arbetar ca 40 konsulter inom bland annat projektledning, produktionsteknik, produktutveckling, HSE, arbetsmiljö, automation och kvalitet.

Vi behöver växa med fler duktiga konstruktörer och tekniska projektledare. Vi letar efter dig som har erfarenhet inom elkraftskonstruktion eller projektering.

Vi tror att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet som konstruktör/produktutvecklare samt har du en högskole- eller civilingenjörsexamen. Du behöver vara driven, ha lätt för att ta egna initiativ och vara trygg i din roll som konstruktör. Du behöver kommunicera obehindrat på svenska och engelska och gärna kunna CAD-programmen Catia och/eller Solidworks. Det är meriterande om du har erfarenhet från regionens större produktbolag.

Som person är du engagerad och affärsmässig, strävar efter att leverera ditt yttersta och har stor social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av såväl självständigt arbete som i team med andra.

Vi söker efter den bästa konsulten, som tillsammans med oss vill vara delaktig i att bygga upp morgondagens teknikkonsultföretag och det bästa laget i Östergötland.

Sigma Industry är ett entreprenörsdrivet konsultföretag som bär fanan högt när det gäller omtanke för varandra och vår omvärld! Vårt mål är att förbättra morgondagen för våra kunder genom våra konsulters kunskap, drivkraft och nyfikenhet. Hos oss har du möjlighet att lära dig något nytt eller arbeta inom områden som du redan är trygg och erfaren inom. Vi lär oss av varandras erfarenheter och har roligt tillsammans!

Om du är nyfiken och vill ha ytterligare information är du varmt välkommen att kontakta mig. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev!

Kontakt

Moa Borland, Linköping/Norrköping

076 0075792

Moa.Borland@sigma.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-09-22
  • Örebro
Publicerad: 2023-09-20
  • Umeå