Snabbfakta

    • Lund
    • Malmö

Ansök senast: 2023-04-27

Är du en senior Testledare och vill jobba hos samhällsviktig kund i Lund?

Publicerad 2023-01-23

Nu söker vi en testledare till samhällsviktig kund i Lund. Du kommer att ingå i ett större team av testledare/testare. Du bidrar med testkunskap och testdesignmetoder och stöttar verksamheten i att designa och exekvera testfall samt skriva avvikelserapporter.

För att lyckas i rollen så bör du kunna följande:
* Strukturera, planera, koordinera och leda verksamhetens tester utifrån ett riskbaserat angreppssätt.
* Kommunicera och förklara test för verksamheten.
* Samordna med andra testledare och arbetsgrupper så att testspecifika saker inte hamnar mellan stolarna mellan de olika arbetsgrupperna.
* Planera, följa upp och rapportera tester till projektledare.
* Systemtester och deras betydelse för att förstå kvaliteten på system och applikationer.

Vem är du?

Du har erfarenheter av att strukturera, planera, koordinera och leda acceptanstester. Du är duktig på att kommunicera och förklara test för verksamheten, planera och rapportera tester och har erfarenhet av E2E-tester och deras betydelse för att förstå kvaliteten på system och applikationer. Du kommer att utföra alla arbetsuppgifter som åligger en testledare såsom planering, uppföljning och rapportering.


Vi behöver dig som är självgående, drivande och flexibel. Du har vana av att rapportera progression. Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av att ha lett acceptanstestprojekt med 5-30 personer från verksamheten. I denna rollen är det viktigt att ha kunskapi hur man arbetar med ett risk- och kravbaserat angreppsätt inom test samt har en förståelse för test och dess terminologi, t.ex. genom ISTQB-certifiering.Har erfarenhet att jobba i verktyg såsom Microfocus ALM/QC är det ett plus. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då det är en stor grupp som ska samarbete.

Vi erbjuder

Vi på Sigma Technology har två prioriteringar: våra medarbetare och våra kunder. Vi sätter dig som konsult i fokus. Om våra medarbetare mår bra så mår våra kunder bra!

Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling och en variation av uppdrag. Vi tycker att det är viktigt att du trivs på jobbet och att vi får ha roligt tillsammans. Vi tror också på långsiktighet och vill därför att du ska trivas hos oss, länge! På Sigma Technology är vi otroligt stolta över att våra medarbetare har rankat oss som en av Sveriges tredje bästa arbetsgivare för fjärde året i rad.

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi ser mycket fram emot din ansökan!

Kontakt

För mer information kontakta

Åsa Davidsson,
+07 06017122
asa.davidsson@sigmatechnology.com

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-01-16
  • Gothenburg
  • Arboga
  • Heltid