Snabbfakta

    • Örebro

Ansök senast: 2022-11-21

Applikationsspecialister inom CAD och PLM till Semcon i Örebro!

Publicerad 2022-09-22

Semcon i Örebro, ett kontor med ett stabilt ingenjörsteam med olika bakgrunder, branscher och roller i bagaget, fortsätter att växa - nu söker vi applikationsspecialister inom CAD och PLM!

Vi söker en eller flera ingenjörer med erfarenhet av arbete som applikationsspecialister inom CAD och/eller PLM antingen inom en supportorganisation eller som super user. Du har erfarenhet av arbete i ngt av de vanligaste CAD-verktygen (ex. Creo, SolidWorks, NX, Inventor) samt arbete i PLM-system som exempelvis Teamcenter/Windchill. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av arbete med användarsupport, förståelse/kunskap om en användarorganisations utmaningar, behov och krav samt en personlighet som tycker om att lära ut och hjälpa användare i deras dagliga arbete.

Du har ett genuint teknikintresse, tar stort eget ansvar och har en stark inre drivkraft att lyckas tillsammans med dina kollegor. Vidare är du en positiv och utåtriktad person som gillar att knyta nya kontakter. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Semcon i Örebro levererar lösningar och projekt tillsammans med kunder i flera olika segment med fokus på Industri, Process och Life Science. Vi jobbar med flera av de stora världsledande företagen i regionen och utför även spännande uppdrag hos mindre företag.

Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-08
  • Stockholm
  • Sundsvall
  • Heltid
Publicerad: 2022-09-07
  • Stockholm
  • Heltid