Snabbfakta

    • Göteborg

Ansök senast: 2022-10-14

Applikationsspecialist

Publicerad 2022-04-22

Brinner du för att kombinera process- och IT-kunskaper i hållbara systemlösningar baserad på modern teknik?  Tack vare digitaliseringen har Prevas affärsområde Hållbar Produktion full fart framåt. Vi har massor av spännande på gång och söker nu fler nyfikna applikationsspecialister till vårt kompetenta team med utgångspunkt från Göteborg!

Hello Opportunity!

Gemensamt för oss på Prevas är ett stort intresse att med teknikens hjälpa lösa kundernas utmaningar. Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant.

Spännande uppdrag ✅
Trevliga kollegor ✅
Erfarna ledare ✅
Inspirerande arbetsmiljö ✅
Fokus på hållbarhet ✅
Reko villkor ✅
Inkluderande kultur ✅
Individuella utvecklingsplaner ✅

Är ovanstående punkter viktiga för att DU ska trivas på jobbet?
Grymt! Då kommer du att trivas hos oss. Så vad gör vi då?

På Prevas i Göteborg, Karlstad och Oslo är vi en grupp som specialiserat oss på digitaliseringslösningar för underhållsprocessen. Det hela handlar om att visualisera och aggregera data så att kunden lätt, snabbt och med precision kan ta rätt beslut och åtgärder. Hållbar Produktion på riktigt! Vi tar här och nu våra kunder på en spännande resa mot molnen. Framtidens underhåll stavas AI, IOT och Business Intelligence.

Till det behöver vi bli fler och vi hoppas att DU vill bli en i gänget!

Hello Team!
Vi är ett härligt gäng på 30 personer som hjälps åt att ta fram de allra bästa lösningarna för att effektivisera och digitalisera underhåll och fältservice hos våra kunder.

Vårt arbete grundar sig på Hexagons och IFS inom området världsledande tekniska plattformar för värdeskapande Underhåll och Fältservice. Vi länkar samman funktioner, processer och resurser genom att erbjuda effektiva lösningar, system och integrationer. Grunden till proaktivt och prediktivt underhåll.
Uppdragen bedrivs oftast i projektform, antingen med kundens eller vår egen projektledare, och projekten varierar i inriktning och storlek.

Hello You!
Nu söker vi dig med intresse av att skapa lösningar för framtiden inom området Enterprise Asset Management (EAM) och Field Service Management (FSM).
Som Applikationsspecialist hos oss kommer du att delta i allt från förstudier, kravställning, design, utveckling, konfiguration, installation, test och produktionssättning av lösningar för effektivt underhåll. I rollen ingår egen kundkontakt och en del resor. Det ställer krav på samarbetsförmåga, verksamhetsförståelse och problemlösningsförmåga. Detta jobb passar dig som både vill arbeta nära verkligheten men samtidigt också framtidssäkring av system.

Du har erfarenhet av och kunskaper inom:

  • IT-konfiguration/systemutveckling
  • T-SQL, SQL, JavaScript och #C
  • Verksamhetsnära teamleveranser

Erfarenhet av att lyfta lösningar från On Prem till Cloud eller kunskap av andra underhållslösningar? Kanon!

Som person är du nyfiken, strukturerad och lyhörd. I botten ligger ett genuint intresse för att med teknikens hjälp implementera effektiva processtöd. Du är engagerad och vill reda ut och hitta lösningar. Du tycker om att kommunicera och interagera med människor. Du arbetar gärna både individuellt och i team och delar gladeligen med dig av din kunskap och erfarenhet till kollegor.

Vi tror att du idag arbetar som applikationsspecialist, systemutvecklare eller lösningsarkitekt. Eller så arbetar du med underhåll idag och där har lärt dig hur man konfigurerar och skriver lite kod? Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Hello Next Step! 
Vi är i en intensiv expansionsfas och träffar därför löpande potentiella kollegor, så skicka in din ansökan redan idag!  

Du är varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Åsa Sandberg, asa.sandberg@prevas.se , Tel: 072 -247 59 01 om du vill veta mer om tjänsterna eller helt enkelt bara vill ha en öppen dialog kring en gemensam framtid.
Alternativt rekryteringsansvarig Peter Löving, peter.loving@prevas.se, Tel: 070-335 20 79 

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska och kreativa gäng!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Hello Prevas!
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 850 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge.

Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se

Liknande jobb:

  • Huskvarna
  • Heltid
  • Göteborg
  • Stockholm
  • Heltid