Snabbfakta

    • Malmö

Ansök senast: 2022-11-19

Ansvarig systemstöd Flexibilitetsplattform

Publicerad 2022-09-20

 

Ansvarig systemstöd Flexibilitetsplattform

 

Malmö | Tillsvidare

 

 

Samhället står på randen till en energirevolution. E.ONs roll är att hjälpa konsumenter, företag och städer att distribuera och använda energi på smartast möjliga sätt. Det gör vi genom innovation, engagemang och ansvarskänsla. Och framför allt – vi gör det tillsammans!
 
Om rollen
Vårt team, Flexibilitetslösningar, är ett nyskapat team som arbetar med att lösa på kort sikt nätkapacitets utmaningen genom användning av flexibilitetlösningar (ex. energilager, marknadsupphandlad flexibilitet samt villkorade avtal) samt på längre sikt bidrar till effektivare nyttjande av nätet för att säkerställa så att vi möter vårt ökade energibehov.
Gruppen består av 6 engagerade medarbetare och har skapats för att stärka våra möjligheter att bemöta samhällets kapacitetsutmaningar och möjliggöra framtida investeringar i vårt nät som gör skillnad, på riktigt.


I rollen kommer du bland annat ansvara för att rätt system finns för produkterna inom flexibilitetslösningar, du kommer även arbeta med att inhämta och säkerställa data för att driva marknader och andra flexibilitetslösningar.

Du kommer även få en möjlighet att arbeta nära vår system, där du tillexempel kommer arbeta med upphandling, konfigurering och kravställning av våra system.


Om dig som vi vill anställa
Vi söker dig som vill vara en del av och bidra till Energiomställningen. Vi tror att du har en teknisk bakgrund med högskole- eller civilingenjörsutbildning. Vi ser gärna att du har kunskaper inom IT-system och verktyg för att koppla ihop verksamhetsbehov med tekniska lösningar. Utöver ovan vill vi gärna att du har erfarenhet av IT-utveckling, kravställning och en förmåga av att hantera både "IT" och "affär" och naturligt skapa bryggor mellan dessa.
 
Som person är du analytisk, strukturerad och har en god kunskap och intresse för data. Uppdraget kräver många kontakter både internt och externt vilken gör att du måste vara kommunikativ i både tal och skrift och ha en god samarbetsförmåga. Du drivs av att förvalta och bygga vidare på produkter och även hitta nya användningsområden för dessa produkter.


Du kommer att rapportera till Johanna Sellevi som är chef för Energisystem. Hennes ledarskap bygger på öppenhet och engagemang och han har ett stort förtroende till sina medarbetare. Johanna jobbar aktivt med att alla i gruppen ska må bra och få möjlighet att växa inom sitt område.


Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 2022-10-04, och intervjuer kommer att inledas därefter.
 
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef: 
Johanna Sellevi, +46 702 241924
 
För fackliga frågor, vänligen kontakta: 
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425                 
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638 
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129 
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778 
 

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-23
  • Lund
Publicerad: 2022-09-12
  • Göteborg
  • Heltid