Snabbfakta

    • Norrköping

Ansök senast: 2023-01-24

Ansvarig för digitala arbetsplatstjänster

Publicerad 2022-11-25

 

Ansvarig för digitala arbetsplatstjänster

 

Norrköping, Örebro | Tillsvidare

 

 

Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi på E.ON superkrafter. Krafter som kan möta några av samhällets största utmaningar. Omställningen till förnybar energi och utvecklingen av det elektrifierade samhället är två exempel. Det här är saker som sker här och nu, där du kan vara med och bidra. 

 

Om din roll hos oss

Som Ansvarig för digitala arbetsplatstjänster erbjuds du en roll där du får vara med och bygga vår digitala framtid i nära samarbete med verksamheten. Därtill kommer du vara delaktig i uppbyggnaden av IT-teamet där du ingår, som på sikt kommer bestå av 15 medarbetare inom olika områden. Hos oss kommer du tillhöra en organisation som bidrar till samhällsnytta med stort fokus på innovativ och hållbar teknik. Vi satsar inför framtiden och har tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling.

 

Vill du vara med på denna resa? Sök då denna tjänst som Ansvarig för digitala arbetsplatstjänster! Vi söker nu två kollegor, varav en till Norrköping och en till Örebro.

 

Som Ansvarig för digitala arbetsplatstjänster har du det lokala ansvaret för leverans av moderna och säkra digitala tjänster inom vår fjärrvärmeaffär. Du är ansvarig för lokal IT service och är primär kontakt gentemot dina kollegor på olika avdelningar vid IT-relaterade frågor som uppstår. Det innebär frågor kring PC/arbetsstationer, print-tjänster, servicedesk, mobila lösningar och Office365 som du framför allt löser on-site med din förmåga att alltid ge bästa möjliga service.  

 

Du har också en central roll i att bidra till utveckling av nya digitala lösningar inom arbetsplatsområdet och har kontinuerlig kontakt med våra leverantörer inom ovan områden för att säkerställa funktionalitet och identifiera förbättringsmöjligheter. I din roll kommer du få möjlighet att utveckla en bred förståelse om våra avtalade tjänster och de specifika behov vi har i verksamheten. Du kommer etablera ett värdefullt nätverk såväl internt som externt med branschkollegor och du kommer jobba nära kollegor men också med våra leverantörer och partners.

 

Du kommer tillhöra ett team med gemensamt fokus och övergripande uppdrag, men samtidigt driva ditt eget arbete med stort självledarskap.

 

Tjänsten är placerad i Norrköping alternativt Örebro.

 

Vad vi söker hos dig

För att lyckas väl i denna roll tror vi att du har erfarenhet av en supporterande roll inom IT. Vi tror att du kanske har jobbat inom servicedesk och är redo för ett nästa steg i din karriär. Har du erfarenhet av att jobba med IT-leverantörer, molnlösningar och har en förståelse för avtal är det positivt, men har du inte det är det viktigast att du har ett intresse för att lära dig.

 

Som person tror vi att du är nyfiken och vill arbeta i en serviceinriktad roll där du får vara med och bygga upp samt utveckla effektiva IT-lösningar. Vi tror att du trivs i en roll med stort fokus på att stötta, hjälpa och förenkla för våra medarbetare inom vår värmeleverans i deras dagliga arbete. Du är helt enkelt den som gör det lilla extra för att hjälpa dina kollegor, med ett tydligt förbättringsperspektiv i allt du gör. Med din proaktivitet har du förmågan att etablera arbetsformer och strukturer som underlättar för våra kollegor inom verksamheten samtidigt som du brinner för att hitta lösningar inom IT.

 

Din närmsta chef kommer att vara Jessika Artberger, en erfaren ledare med ansvar för såväl strategier som operativt fokus. Inom enheten värdesätter vi öppenhet och tillit samt har stort fokus på samarbete och där vi ständigt utvecklas tillsammans. Jessika och teamet ser fram emot att välkomna dig i denna viktiga och spännande roll!

 

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad, vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

 

Varmt välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdag är den 9 december.

 

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef: 
Jessika Artberger, +46 703 255383

 

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Mats Ekblom, Unionen, +46705 259188
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO +46 730 499779

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb:

  • Göteborg
  • Göteborg
  • Heltid
  • Mölndal
  • Heltid