Snabbfakta

  • Malmö
  • Stockholm

Ansök senast: 2023-07-05

Skriv din avhandling eller gör praktik på Sigma Technology Cloud!

Publicerad 2022-04-11

Gör din praktik eller ditt examensarbete på ett företag som sätter dig i fokus!

Sigma Technology Cloud är ett IT-konsultbolag som är specialiserade på cloud, digitalisering och design. Vi har funnits i lite mer än ett år och är 45 anställda i bolaget. Efter att ha byggt upp en trygg och stabil plattform vill vi fortsätta växa och skapa nya möjligheter för våra konsulter, men även skapa en arbetsplats för framtida talanger som vill ansluta sig till vårt nätverk efter utbildningen. Vi välkomnar därför studenter som vill skriva sin avhandling eller göra praktik hos oss att ansöka till vårt Young Talent program!

Vilka är vi?

Som eget bolag lägger vi stort fokus på våra anställda och utlovar arbetsglädje, en öppen och lärande miljö samt en god sammanhållning! Vår vision är att bli det bästa IT konsultbolaget med specialister som skapar affärsnytta genom att nyttja de cloud tjänster som finns för att optimera och digitalisera företagens verksamheter och nu kan du som student vara med och bidra till detta.


Vem söker vi?

 • Du läser en IT/Data-utbildning på universitet, högskola eller yrkeshögskola och ska antingen skriva ditt examensarbete på Bachelor/Master nivå eller göra praktik

 • Tekniker du studerar kan vara UX/UI, .Net, Java, Frontend eller Cloud.

 • Som person är du nyfiken, tycker om att utmana dig själv och har en stor passion för utveckling/programmering. För att trivas hos oss är du en självständig person som vågar testa nya sätt och samtidigt be om hjälp när det behövs.

 • Du är intresserad av konsultrollen och vill få mer praktisk erfarenhet.

Kriterier för att göra praktik: sammanhängande praktikperiod av LIA 1 och LIA 2, alternativt att du ska göra LIA 2.

Vad erbjuder vi?

Väljer du att kliva på vårt Young Talent program kommer vi erbjuda dig spännande och utmanande projekt/ämnen samt stöd för att du ska få ut det bästa av din praktik eller examensarbete. Har du egna förslag på ämne/projekt är det välkommet att presentera. Du kommer få en ökad förståelse för hur det är att jobba som konsult samt få teknisk handledning för att få möjlighet att utveckla dina färdigheter och lyckas i din roll. För oss är det viktigt att du känner dig som en del av vår kultur och trivs hos oss. Utöver din nära kontakt med ansvarige för programmet och handledare kommer det därför ges möjlighet att nätverka och utbyta kunskap med våra medarbetare och andra i branschen.

Vi på Sigma Technology Cloud hoppas kunna ge dig inblick i IT branschen samt inspirera dig till att ta nästa kliv i din karriär och bli vår nya stjärna!

Skicka in din ansökan direkt. Var tydlig med vilken tidsperiod det gäller och motivera varför vi ska välja just DIG! Är ni två eller fler som vill skriva/praktisera ihop ska det också stå med i ansökan och allas enskilda ansökan behöver komma in.

Kontakt

Vill du veta mer eller har frågor tveka inte att kontakta oss på youngtalentscloud@sigmatechnology.se

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-01-13
 • Flera orter
Publicerad: 2023-03-07
 • Stockholm
 • Heltid
Publicerad: 2023-03-08
 • Stockholm
 • Heltid