Snabbfakta

    • Malmö

Kategorier:

  • Bygg och anläggning
  • Elkraft och energi

Ansök senast: 2021-06-27

Anslutningstekniker

Publicerad 2021-04-28

Om tjänsten

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden.

Inom avdelningen Anslutning hanterar vi nyanslutningar till elnätet, förändringar på befintliga kundanläggningar och är kundansvariga för våra anslutningsärenden. Vi hanterar både låg- och högspänningsanläggningar samt produktionsanläggningar. Vi söker nu två nya kollegor som tillsammans med oss vill bidra till att skapa superkrafter.

Du kommer att ingå i ett kunnigt team på 12 kollegor där vi kommunicerar öppet och ärligt men samtidigt visar varandra omtanke och respekt. Under dessa förhållanden arbetar vi tillsammans mot gemensamma mål och möter en framtida elmarknad som genomgår en spännande förändring och framtid.

Rollen som Anslutningstekniker är varierande och består av allt från att ta emot föranmälan, rita in ärenden i vårt kartsystem och att göra enklare beräkningar. Uppgifterna kräver en stor grad av samverkan med andra interna avdelningar men även externt med exempelvis montörer, elinstallatörer och anläggningsentreprenörer. Arbetet känns ansvarsfullt och utmanande då man dagligen hanterar många ärenden där en bra kundupplevelse och hög kvalitet på utförandet är extra värdeskapande.

En annan viktig del är den dagliga kommunikationen som vi för med allt från privat- och företagskunder till installatörer, montörer och kollegor runtom i Sverige. Servicekänslan och kundfokuset är otroligt viktigt och du är en avgörande faktor för att ta kundupplevelsen till nya nivåer!

Vem är det vi hoppas vill bli en del av vårt team?

För att trivas och lyckas i rollen har du kunskaper och ett stort intresse inom el. Om du har en bakgrund som till exempel elinstallatör, distributionselektriker, beredare eller projektör så blir vi lite extra nyfiken på dig. Det är även en fördel om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat i något ärendehanteringssystem, men det är inget krav.

Vi tror att dina viktigaste tillgångar är dina egenskaper. Du har en god kommunikativ förmåga och ser relationer som en viktig aspekt för att du ska klara av dina uppgifter. Vi tror att du drivs av att skapa nöjda kunder och att leverera tekniskt smarta lösningar.

Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 27 maj och intervjuer kommer att påbörjas därefter.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta någon av våra rekryterande chefer:
Robin Bergman, +46 705 803876
Eva Andrén, + 46 702 5501595

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425         
Tony Rexepi, Akademikerna, +46 730 871638
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

 

Kontraktstyp: Tillsvidare
Arbetstid:
Företag: E.ON Energidistribution AB

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.

Liknande jobb

Publicerad: 2021-04-23
  • Finspång
Publicerad: 2021-03-25
  • Stockholm
  • Deltid
Publicerad: 2021-02-11
  • Borlänge
  • Heltid