Snabbfakta

    • Malmö

Ansök senast: 2023-01-24

Anslutningstekniker

Publicerad 2022-11-25

 

Anslutningstekniker

 

Malmö | Tillsvidare

 

 

Hos oss på E.ON är du med och gör skillnad på riktigt. Vi har storleken och ambitionen som krävs för att ställa om till hållbar energiproduktion i samhället. Tillsammans med våra kunder och partners skapar vi superkrafter som gör skillnad – idag och för framtiden. 

Om rollen
Inom avdelningen Anslutning i Malmö jobbar vi tillsammans för E.ON:s övergripande mål om ett hållbart samhälle med nöjda kunder och medarbetare. Vi hanterar nyanslutningar till elnätet, förändringar på befintliga kundanläggningar och är kundansvariga för våra anslutningsärenden. Vi hanterar även både låg- och högspänningsanläggningar samt produktionsanläggningar. Nu söker vi en ny kollega till teamet som tillsammans med oss vill bidra till att skapa superkrafter!
 

Rollen som Anslutningstekniker är varierande och består av allt från att ta emot föranmälan, rita in ärenden i vårt kartsystem och att göra enklare beräkningar. Du jobbar i samarbete med kollegor men även externt med exempelvis montörer, elinstallatörer och anläggningsentreprenörer samt har en löpande kundkontakt. Som en del av vårt team får du dagligen vara med i en spännande utveckling av idéer, nya initiativ och samspela med många olika sociala kontaktytor där kundupplevelsen är i fokus. Uppgifterna kräver en stor grad av samverkan med andra interna avdelningar men även externt med exempelvis montörer, elinstallatörer och anläggningsentreprenörer. Arbetet känns ansvarsfullt och utmanande då man dagligen hanterar många ärenden där en bra kundupplevelse och hög kvalitet på utförandet är vårt gemensamma mål.

I teamet samarbetar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för energiomställningen, genom att bemöta våra kunder med tekniska lösningar, tips och råd. Vi tar initiativ för innovativa energilösningar, där vi tillsammans med våra kunder hittar vägen mot våra gemensamma mål.


Tjänsten är placerad i Malmö.
 

Vem hoppas vi på vill ansluta till oss?
Vi söker framför allt dig vill arbeta inom en samhällsviktig bransch där hållbarhet och långsiktighet står högt på agendan. För att trivas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom el och teknik, exempelvis kanske du har arbetat som montör, elinstallatör, beredare eller elektriker tidigare. Vi hoppas på att du har ett stort intresse för hur elsystemet är uppbyggt och att du vill vara med och möjliggöra energiomställningen. Som person bidrar du med engagemang, drivkraft och lösningar i ditt kundbemötande. Vi tror att du motiveras av att leverera tekniskt smarta lösningar till våra kunder och bereda vägen för ett hållbart samhälle. Hos oss finns många stöttande och hjälpsamma kollegor som ser fram emot att både dela med sig och få ta del av dina kunskaper.

Din blivande chef, Tony Rexepi, ser fram emot att få samarbeta med dig och skapa förutsättningar för att du ska lyckas i ditt uppdrag. Tony värderar teamkänslan högt och vill alltid vara tillgänglig med omtänksamhet som grund, hans dörr står alltid öppen för att bolla idéer och beslut.
 
Välkommen att söka och var med oss på vägen mot ett hållbart samhälle! Sista ansökningsdatum är den 8/12.

 

För frågor om tjänsten, fråga rekryterande chef:
Tony Rexepi, +46 73-087 16 38

 

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Per Carlsson, Unionen, +46 706 035425
Carl-Johan Johansson, Akademikerna, +46 702 163611
Michael Andersson, Ledarna, +46 705 250129
Mats Lundberg, SEKO, +46 730 499778

 

E.ON är ett internationellt privatägt energiföretag. 75.000 medarbetare i 15 länder arbetar dagligen för utvecklingen av tekniska innovationer och användarvänliga kundlösningar för den nya energivärlden. Vi är det första stora energibolaget som verkligen fokuserar på framtidens energilösningar genom våra affärsområden för smarta nät och kundlösningar.