Snabbfakta

  • Stockholm

Ansök senast: 2023-10-05

ALTEN Stockholm söker ingenjör mot inköp

Publicerad 2023-09-07

Har du utbildning inom industriell ekonomi och logistik med erfarenhet inom inköp? Är du analytisk och trivs med att arbeta med flertalet parallella processer? Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och som har jobbat minst 3 år mot inköp. Du besitter kunskaper i Microsoft Excel, MPS-system och har vana att skapa pivottabeller. Vidare trivs du med att arbeta strukturerat och konstruktivt samt brinner för att ge support till andra. Vi tror att du som person är affärsinriktad, kreativ, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder.

 

Vad erbjuder vi?

På ALTEN är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld idag. Vi möter framtida utmaningar genom att bidra med relevant kompetens i våra kunders projekt och ge våra medarbetare möjlighet att nå sin fulla potential. Det gör vi genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

 

Vi är övertygade om att din utveckling styrs av din passion och drivkraft. Genom att vara verksamma inom flera olika branscher kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag och en möjlighet att påverka både din omvärld och din egen utveckling framåt.  Med ett coachande ledarskap guidar våra ledare dig i rätt riktning. Vi erbjuder även personliga utbildningsmöjligheter genom din individuella utbildningsbudget, som du kan nyttja i vår interna ALTEN Academy eller på externa kurser.

 

På ALTEN finns alla möjligheter till inspirerande gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Under våra Tech Weeks får du höra vad dina kollegor jobbar med och även en chans att själv dela med dig av dina erfarenheter. Vi har flera interna nätverk, såsom ALTEN Sports och Women@ALTEN, där du ges möjlighet aktivera dig tillsammans med dina kollegor eller driva frågor och ämnen som just du brinner för.

 

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig – därför ger vi dig tre extra lediga dagar per år. Dessutom är alla våra anställda anslutna till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

I rollen som inköpare kommer du ha en central roll i ett dynamiskt team med kontinuerligt samarbete med dina kollegor. Vidare kommer du hantera beställningar i kundens olika inköpssystem för att supportera och avlasta övriga inköpare. Rollen kräver att du är van att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt med bibehållen hög kvalitet och noggrannhet. Du arbetar i nära relation med tekniken och det krävs god problemlösnings- och förhandlingsförmåga för att optimera kvaliteten och kostnaden för de produkter din grupp ansvarar över. Det finns även möjlighet att jobba strategiskt, om så att du har den bakgrunden. 

 

Krav:

 • Kandidat eler masterexamen inom industriell ekonomi/logistik 
 • 5+ års arbetslivserfarenhet inom inköp och logistik
 • Kunskap i MPS-system och Microsoft Excel

 

Meriterande

 • Kunskap inom strategisk inköp
 • Erfarenhet inom projektledning
 • Drivit förhandlingar och/eller varit kategoriansvarig
 • Jobbat i en internationell miljö

 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 54 000 anställda i fler än 30 länder. Vi är en global aktör med lokal närvaro, med 1400 engagerade kollegor från Lund i söder till Skellefteå i norr. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

 

ALTEN har i fyra år i följd utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Liknande jobb:

Publicerad: 2023-08-31
 • Malmö
 • Heltid
Publicerad: 2023-07-10
 • Skövde
 • Heltid
 • Gothenburg