Snabbfakta

  • Stockholm

Kategorier:

Ansök senast: 2023-02-05

Affärsutvecklare

Publicerad 2022-11-07

Affärsutvecklare - säljare specialist kyla
Stockholm eller annan ort

Med nya och världsledande produkter inom segmentet kyla fortsätter vi att satsa framåt. Vi söker nu en affärsutvecklare som är intresserad av att utvecklas i en internationell koncern med stora möjligheter. Till rollen som affärsutvecklare söker vi dig med erfarenhet från komfort och/eller industrikyla med ett gediget kundfokus.

Vi erbjuder
Som affärsutvecklare på Georg Fischer blir du en del av en arbetsplats med bra ”vi-anda”, trevliga kollegor i ett spännande och globalt företag med flera möjligheter till att utveckla din karriär. Georg Fischer är ett ekonomiskt stabilt företag under tillväxt och en trygg arbetsgivare. 


Vad säger Per Axtilius, Business Development Manager om Georg Fischer AB?

"Jag har alltid gillat kombinationen av det "lilla" lokala bolaget och den stora internationella koncernen, det har gett mig möjligheter att prova mina vingar med frihet och eget ansvar i en kultur som uppmuntrat till initiativtagande.

En röd tråd som jag personligen uppskattar är hur positivt våra produkter påverkar människors vardag och hur de alltid kommer var aktuella och bidra till att få samhällen att fungera. Om det sen sker genom mer hållbara samt energibesparande lösningar i fastigheter eller genom att säkra dricksvattentillförseln i en region av landet är mindre viktigt.

För att trivas i denna tjänst ska man gilla försäljning / kundkontakt, problemlösning tillsammans med våra slutanvändare och ha långsiktighet i sitt affärsmannaskap. För att lyckas kommer nätverkande samt att jobba i team med vår säljorganisation vara en nyckel. Men också att ha örat mot marken för att kunna höra om och agera på kommande trender inom branschen."

 

Om tjänsten 
Du blir en central och drivande del av bolagets fortsatta utveckling och tillväxt inom den affärsutvecklande gruppen på bolaget. I arbetsuppgifterna som affärsutvecklare ingår bland annat:

 • Bearbeta och understödja våra slutkunder i Sverige
 • Vara bolagets säljande specialist inom våra nya revolutionerande rörsystem för transport av kylmedia och produkterna inom COOL-FIT programmet
 • Arbeta tillsammans med och utbilda regionsäljare, konsulter i föreskrivande led, slutkunder, installatörer samt grossister
 • Tillsammans med försäljningsledningen ta fram strategier för att bearbeta och utveckla marknaden
 • Medverka i marknadsaktiviteter så som mässor, branschorganisationer, kyl-forum, utbildningstillfällen och PR -evenemang 

Din profil
Rollen som affärsutvecklare - specialistsäljare kyla är mycket självständig så det krävs att du är självgående, drivande och har stort affärsmannaskap. Vi ser även att du har:

 • Erfarenhet av teknisk försäljning eller annan kommersiell roll 
 • Teknisk kompetens inom kylapplikationer
 • Talar och skriver obehindrat på svenska samt goda kunskaper i engelska

Meriterande om du har

 • Erfarenhet från projektförsäljning
 • Kunskap inom Microsoft Dynamics CRM system 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Alexandra Hartzell 076-8366563 och Mattias Lyckberg 073-333608 rekryteringskonsulter på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget Georg
Fischer är ett ledande industriföretag med huvudsäte i Schaffhausen, Schweiz och har ca.15 000 anställda över hela världen. Affärsområdet GF Piping Systems utvecklar, producerar och marknadsför rörledningsystem för en säker transport av flytande och gasformiga medier för VA, VVS och industriella applikationer. Georg Fischer AB i Stockholm är det svenska försäljningsbolaget för GF Piping Systems och ansvarar för den svenska, finska och baltiska marknaden. Vi är 60 anställda i Sverige, Finland och Baltikum med en omsättning på cirka 390Mkr.

Liknande jobb:

 • Lund
Publicerad: 2022-11-30
 • Karlshamn
 • Heltid
Publicerad: 2022-11-02
 • Jönköping