Snabbfakta

    • Göteborg

Kategorier:

  • Design och produktutveckling
  • Elektroteknik
  • Maskinteknik

Ansök senast: 2021-09-07

Affärsutvecklare och ledare inom Fordonsbranschen!

Publicerad 2021-07-09

Efter en märklig tid men också en otroligt spännande och intensiv vår med stor efterfrågan efter våra medarbetare och rekord i rekrytering så behöver vi även utöka vår ledarensemble i Väst!

Nu söker vi dig som vill bli en av våra framtida ledare. Du kommer att arbeta med att utveckla affären mot framför allt kunder inom fordonsbranschen, som tar fram innovativa produkter och lösningar som starkt bidrar till en Bättre Värld.

Detta betyder att du är extra betydelsefull både för i3tex, befintliga och kommande kunders och våra medarbetares framtida utveckling. För din egen del kan detta bli starten på en utvecklingsresa ihop med ett värdegrundat och visionsdrivet företag i teknikens absoluta framkant.

Du behöver vara intresserad av teknik, älska människor och att göra goda affärer. Förutom detta så har du en akademisk examen och erfarenhet av teknisk mjukvaruutveckling, gärna som konsult.

Med detta som bakgrund och en erfarenhet av fordonsbranschen erbjuder i3tex en möjlighet att växa in i rollen att bli resultatansvarig i Göteborg. Detta kommer ge dig möjlighet att efterhand utvecklas in i rollen som självständig resultatansvarig och medarbetaransvarig. Från början innebär inte tjänsten något personalansvar.

Som person är du driven, initiativrik och kreativ. Du ber om hjälp när du behöver, gillar att dela med dig av dina kunskaper på samma sätt som du tar emot hjälp och erfarenheter från kollegor. Du entusiasmerar både kunder och kollegor och vill ha roligt på jobbet. Du leder genom närvaro, god kommunikation och vill vara en förebild för vår vision och värdegrund. Du är van att styra mot affärs- och lönsamhetsmål.

Arbetet kommer att, förutom ett nära samarbete med övriga resultatansvariga, innebära att du även kommer arbeta nära HR och den övriga organisationen. Detta kommer ge dig en bra plattform för din utveckling som resultatansvarig och medarbetaransvarig hos i3tex.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på sex kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan, senast den 31 augusti. Vi kommer inte att genomföra några intervjuer under semestern. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår VD Sara Lindmark eller HR, Kristina Tollbo.

Har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 👋

VD, Sara Lindmark, 0708-360197
HR, Kristina Tollbo, 0736-614850

Liknande jobb

Publicerad: 2021-06-17
  • Stockholm
  • Heltid
Publicerad: 2021-06-30
  • Göteborg
Publicerad: 2021-07-07
  • Göteborg