Snabbfakta

  • Stockholm
  • Götebborg
  • Malmö

Ansök senast: 2022-11-21

Affärsutvecklare / Business Development Manager

Publicerad 2022-09-19

 

"Vårt uppdrag är att skapa ett säkrare, hälsosammare och mer bekymmersfritt liv för nuvarande och framtida generationer."

Vi söker dig med stort engagemang och tar ägarskap för våra digitala lösningar!


Affärsutvecklare / Business Development Manager
Stockholm / Göteborg / Malmö

Pipelife Sverige AB söker en affärsutvecklare för Smart Water Management-lösningar. Som ansvarig för affärsområdet kommer du att vara kärnan i vårt säljteam för Smart Industrial IoT-lösningar i Sverige. Som affärsutvecklare blir din uppgift att utveckla vårt erbjudande för att förstärka kundvärdet och öka vår del av den totala installationen. 

Arbetsuppgifter
Som ansvarig för affärsområdet kommer du in i ett tidigt skede för att identifiera behov och ta fram lösningar inför framtidens projekt, i huvudsak till våra befintliga kunder och partners i Sverige. Du har ett nära samarbete med vår säljorganisation, skapar egna kontaktvägar och bygger relationer till våra kunder. Genom löpande insatser och service skapar du ett mervärde för våra kunder. 

Som affärsutvecklare arbetar du nära det nordiska affärsutvecklingsteamet, samt vårt globala Smarthub team i Europa. Du är en del av det regionala teamet och rapporterar till Nordic region Head of New Business Development. 

 

"Jag har arbetat inom teknisk försäljning i 17 år, med inriktning mot byggnadsautomation samt vatten- och avloppshantering. Jag har nu varit på Pipelife i fyra månader och känner att jag hittat rätt tjänst och företag. Kollegorna har varit stöttande och det är tydligt att man vill hjälpa sina kunder på bästa sätt.

Jobbet innebär en nära kontakt och kontinuerlig dialog med våra kunder och att ta fram lösningar som passar deras specifika behov. Det bästa med jobbet är att jag ständigt får utvecklas i min yrkesroll."

- Liisa Rantatulkkila, Business Development Manager

 

Din profil
Du som söker till rollen som affärsutvecklare har tidigare erfarenhet av teknisk försäljning mot infrastruktur med fokus på IoT. Du har god förståelse för kundorienterade försäljningslösningar och hur man utvecklar dessa i samråd med kund.

 • Högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet
 • Erfarenhet av teknisk försäljning och utveckling av affärsmodeller
 • Förståelse för IoT och uppkopplade system för vatten och avlopp i fastigheter och/eller industri
 • Meriterande med erfarenhet av VVS och VA området
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Meriterande med kunskap inom hård- och mjukvara, kopplat till branschen

Du drivs av att uppnå resultat och bygga upp ett framgångsrikt affärsområde. Genom din kunskap i branschen identifierar du nya affärsmöjligheter och utvecklar ditt ansvarsområde.

Vi erbjuder
Vi tror att ett företag bara kan vara lika bra som sina anställda. Siffror pratar inte eller utgör inte ett företag, personer gör. Det är därför vi tillhandahåller en stimulerande arbetsmiljö baserad på samarbete och lagarbete, med säkra och respektfulla förhållanden så att våra anställda kan växa och trivas. Våra anställda, partner och kunder ingår alla i Pipelife-familjen och tillsammans kan vi forma en mer inkluderande och hållbar framtid.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429, eller Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Pipelife
PIPELIFE SVERIGE AB är Sveriges ledande tillverkare inom plaströrsbranschen. Våra produkter används inom bl.a. kommunalteknik, jord- och skogsbruk, inomhusavlopp samt kabelkanalisation.Vi är drygt 250 anställda och omsatte 2021 ca 1.1 miljarder SEK. Förutom försäljning i Sverige exporterar vi till flertalet av de europeiska länderna. Vårt svenska huvudkontor ligger i Ljung och vi har fabriksenheter i Ljung (Herrljunga kommun) och Ölsremma (Tranemo kommun). Pipelife Sverige ingår i Pipelife International med säte i Wien. Läs mer om oss på www.pipelife.se


Liknande jobb:

Publicerad: 2022-09-21
 • Uppsala
Publicerad: 2022-08-22
 • Linköping
Publicerad: 2022-04-21
 • Uppsala
 • Heltid