Snabbfakta

    • Stockholm
  • Heltid
  • Rekrytering

Ansök senast: 2022-12-15

Account Manager till internationellt bolag inom it-säkerhet

Publicerad 2022-10-16

Om företaget
Är du en säljare med driv och bra på att förhandla? Vill du dessutom arbeta i en internationell kontext, i ett växande bolag med stora kunder och stora utvecklingsmöjligheter? För kunds räkning söker vi nu en säljare för region Norden, Baltikum och Benelux. Rollen passar dig som vill jobba på ett globalt företag inom it-säkerhet, och med försäljning av tjänster inom risk och compliance.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som Account Manager sätter stort fokus på att leda försäljningsarbetet på marknaden och bidra med din expertis och lösningsförmåga. Du är van att arbeta med säljstrategi och planerar och organiserar ditt arbete efter uppsatta mål. Du är bekväm med att ta ansvar för alla delar av en försäljningscykel – från prospektering till att avsluta affärer. En stor del av rollen handlar om att identifiera nya kunder och ansvara för att bearbeta dem, samt sätta sig in i befintliga kunders verksamheter och snabbt identifiera möjligheter och risker. I rollen utgår du initialt från ett hemmakontor, men det finns även möjligheter till möten centralt i Stockholm city och du arbetar med Norden, Baltikum och Benelux som arbetsfält. Dina dagar är därför varierande och flexibla, och visst resande förväntas. Du rapporterar löpande till en regional säljchef som också stöttar dig i det dagliga arbetet.

Din profil
För att trivas i rollen krävs att du har några års dokumenterad erfarenhet av säljyrket, gärna i stora globala bolag. Du har en förmåga att förhandla och kommunicera med såväl befintliga som potentiella kunder. Du är van vid att jobba i en internationell kontext och kan hantera kunder från olika kulturer. Framför allt är du vass på att översätta kundens behov till en helhetslösning där kunden känner stort förtroende för dig. Du pratar och skriver flytande engelska som är vår kunds koncernspråk. Har du erfarenhet av it-säkerhetsprodukter, säkra betalningar och/eller tjänsteförsäljning är det extra meriterande. I rollen krävs att du är svensk medborgare.

Ansökan
Ansök med engelskt CV och ansökningar kommer att hanteras löpande.

Liknande jobb:

Publicerad: 2022-11-14
  • Stockholm
  • Heltid