Snabbfakta

  • Malmö
 • Heltid
 • Rekrytering

Kategorier:

 • Bygg och anläggning
 • Försäljning

Ansök senast: 2022-02-14

Account Manager till Hilti

Publicerad 2022-01-14

Har du ett tekniskt intresse och van vid konsultativ försäljning till kunder inom byggbranschen? Har du förståelse för kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov? Nu söker vi en Account Manager till vårt team i Malmö.

Vilka är Hilti?
Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär. Med en omhändertagande och resultatinriktad kultur ger vi våra medarbetare alla möjligheter att utvecklas.

Vi jobbar kontinuerligt med att leva våra värderingar i vardagen och att utveckla vår starka kultur. En nyckel i detta arbete är mångfald, där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper, språkkompetenser och personligheter berikar verksamheten.

Vad innebär rollen?
Som säljare på Hilti kommer du att vara ute och besöka våra kunder inom byggbranschen. Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag som ställer krav på effektivitet och eget driv. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer med uthållighet i försäljningsprocessen. Du trivs lika bra ute på byggarbetsplatsen där du hjälper kunden med deras utmaningar i byggprocessen som du gör på kontoret där du hjälper kundens ledning att effektivisera deras processer.

Vad erbjuder vi?
Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Vi har sex av de senaste sju åren utsetts till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer av Great Place to Work. Hilti erbjuder spännande karriärvägar nationellt och internationellt och ger dig möjlighet att utveckla branschen med våra kunder.

Vi önskar att du:
 • Har ett naturligt tekniskt intresse
 • Är en person med stort personligt driv som trivs i högt tempo. Du är målinriktad; kan sätta en plan och exekvera mot denna med mycket goda resultat.
 • Har en hög affärsförståelse och kan hjälpa kunden att utveckla sin affär
 • Kan omsätta teori till praktik och vice versa.
 • Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team
 • Har förståelse för byggets olika skeden samt dess beslutsfattare
 • Har körkort för personbil
 • Har en relevant utbildning såsom högskoleingenjör inom exempelvis bygg (meriterande)
Ansökan och kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Hilti med Jefferson Wells. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Christopher Weeks på christopher.weeks@jeffersonwells.se eller rekryteringskonsult Patrik Nordberg på patrik.nordberg@jeffersonwells.se

Då vi tillämpar löpande urval vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt via länken i annonsen på www.jeffersonwells.se.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb