Karriärstips

Female Engineer Networks Chefsseminarium | Göteborg

Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen

Är du kvinna och ny som chef inom ingenjörsbranschen? Under våren lanserande Female Engineer Network "Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!", nu följer vi upp med att introducera chefseminariet "Tillit och arbetsglädje på arbetsplatsen!".
”Hur kan jag leva efter mina egna värderingar, växa som individ, i min yrkesroll och samtidigt bidra till organisationens mål?”. Som deltagare på vårt seminarium om tillitskapande ledarskapsbeteenden kommer du få en grundläggande kunskap om hur hjärnan fungerar, vilka beteenden som orsakar stress och vilka som skapar positiva reaktioner hos medarbetare. Du får konkreta verktyg att använda direkt i ditt ledarskap samma dag, som kommer att öka din ledarskapsförmåga och ge dig gladare och mer produktiva medarbetare. Du blir dessutom inspirerad och har chansen att få dina frågor om ledarskap besvarat av en av Sveriges främsta ledarutvecklare och psykolog . - Lär dig hur du kan använda senaste hjärnforskningen för att lyckas på jobbet som chef! "Medarbetare som känner sig uppskattade av sin chef eller kollega har färre sjukdagar, bättre immunförsvar och förbättrad arbetsnöjdhet. Medan individer som uppfattar sig ignorerade eller avvisade, istället visar hög aktivitet i den del av hjärnan som är associerad med fysisk smärta, vilket också resulterar i depression, stress eller utbrändhet. Som chef är det viktigt att veta hur just du kan skapa energi, arbetsglädje och tillit. Studier har påvisat att arbetsplatser som har en förtroendegivande kultur har fler motiverade medarbetare. En tillitsfull relation med dina medarbetare gör dessutom att du kan ägna dig mer tid åt målstyrning och mindre åt att ge detaljerade instruktioner."   Datum: 25 april Tid: 7.30-10.00 Plats: Elite Plaza Hotel | Västra Hamngatan 3, Göteborg   Under seminariet får du möjligheten att...
  • Träffa och nätverka med kvinnliga chefer inom din bransch
  • Kvalificerad rådgivning från en av Sveriges mest eftertraktade psykolog - Anne Grefberg
  • Lyssna på föreläsning om arbetsglädje på arbetsplatsen av Anne Grefberg
  • Lära dig hur produktivitet och samarbete kan leda till tillit
  Obs! Du behöver inte ha medverkat på "Lär känna dig själv och bli en bättre ledare!" för detta seminarium! Under detta seminarium samarbetar vi med Experis som arbetar med rekrytering och konsultverksamhet inom kvalificerad kompetens, från chef- och ledningsnivå till specialistfunktioner inom framför allt Engineering, IT, Finance och Executive. Experis genomför årligen ca 5000 rekryteringar av chefer och specialister och har ca 1 600 konsulter ute i uppdrag över hela landet. Vi finns på över 50 kontor runt om i Sverige och är en del av Manpower Group.
   
Anne Grefberg - En av Sveriges mest eftertraktade psykologer Anne är legitimerad psykolog med lång erfarenhet av ledarskap, både som ledare själv och som stöd till ledare i offentlig och privat sektor. Hon brinner för att utveckla andra, skapa goda arbetsplatser och genom insikt i vad som motiverar och driver oss bidra till arbetsglädje och livsbalans.