Karriärstips

Technight med Ingenjörsjobb & Solita | Stockholm

TechNight är en mötesplats för dig som vill diskutera dagliga tekniska utmaningar med branschkollegor, lyssna till trendspaningar, inspireras av de vassaste inom sitt område, knyta nya kontakter eller bara ha en extremt trevlig kväll.

Först ut är våra vänner från it-konsultbolaget Solita. Solita kommer att berätta om hur de arbetat med att investera i sina medarbetare bland annat genom att ta tillvara på de anställdas föräldraledighet genom ett unikt mentorprogram. Detta är en fortsättning på kampanjen #doldaglastaket som presenterades under Almedalsveckan.

När: 11 september 2019
Tid: 17:30 - 19:30
Var: Stockholm

Om Solita

Solita är ett nordiskt konsultföretag som specialiserar sig på att hjälpa företag och organisationer i sin digitala transformation. Solitas erbjudande innefattar allt ifrån konsulttjänster kopplade till strategisk rådgivning, servicedesign, datahantering, artificiell intelligens, advanced analytics till molntjänster. Solita har implementerat hundratals data-drivna lösningar hos stora nordiska bolag och både automatiserat processer med hjälp av AI och Machine Learning samt hjälpt företag och organisationer att ta fram nya databaserade tjänster. Solita grundades 1996 och har i dag 700 anställda i Sverige, Finland och Estland.

Mer information kommer löpande.

Boka din plats här redan idag