Consilium Marine & Safety AB

Consilium Marine & Safety AB är ett ledande företag inom sjösäkerhetsteknik och lösningar för maritima branscher. Företaget är beläget i Göteborg och erbjuder karriärmöjligheter för ingenjörer som söker en utmanande och dynamisk arbetsmiljö.

Som arbetsgivare för ingenjörer är Consilium Marine & Safety AB stolta över att vara en attraktiv arbetsgivare med en stark kultur som uppmuntrar till professionalitet, innovation och personlig utveckling. Med en erfaren och dedikerad ledning har företaget etablerat sig som en ledare inom branschen med en stark förmåga att erbjuda en kreativ och tekniskt avancerad arbetsmiljö.

Företaget är känt för sin höga kompetens inom sjösäkerhetsteknik och erbjuder en mångfald av möjligheter för ingenjörer att utveckla sina färdigheter och göra en meningsfull inverkan på branschen. Som ingenjör hos Consilium Marine & Safety AB kommer du att ha möjlighet att arbeta med innovativa projekt och tekniska utmaningar som hjälper företaget att leverera bästa möjliga sjösäkerhetslösningar till sina kunder.

Med en passion för teknik och en stark fokus på säkerhet och hållbarhet är Consilium Marine & Safety AB ett idealiskt val för ingenjörer som söker en karriär inom en dynamisk och framtidsorienterad bransch. Gör en skillnad idag genom att ansöka om en roll hos Consilium Marine & Safety AB, ett företag med en stark kultur, teknisk expertis och en passion för sjösäkerhet.